De Groot & Kapteijn

Wij staan
voor u klaar

Wij zijn veelzijdig

Voor alle automerken hebben wij de kennis, ervaring en benodigde apparatuur in huis.

Airco service

Voor het vullen, repareren en onderhouden van uw airco bent u bij ons aan het juiste adres.

APK

Wij zijn beiden gediplomeerd APK-keurmeester en helpen u graag bij de Algemene Periodieke Keuring van uw auto.

Auto ophalen

Wanneer uw auto niet meer start of onverhoopt stil valt, kunnen wij deze ophalen met onze oprijwagen.

Balanceren

Trilt uw auto? Meestal is er sprake van oneffenheid van gewicht in de banden. Wij kunnen uw wielen uitbalanceren, zodat u weer veilig en comfortabel de weg op kan.

Banden

Wij vervangen uw banden, wisselen uw winter- of zomerbanden en verzorgen de opslag.

Campers

Laat uw camper bij ons nalopen vóór uw vakantie begint, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Diagnose

Door jarenlange ervaring en kennis van de systemen in uw auto kunnen wij een goede diagnose stellen bij klachten en storingen, om van daaruit het probleem op te lossen.

Onderhoud

Wij staan voor u klaar voor klein én groot onderhoud. APK is een wettelijk verplichte veiligheidskeuring waarbij de auto, na goedkeuring, voldoet aan een aantal minimum veiligheidsvereisten. APK is dus wat anders dan onderhoud. Regelmatig onderhoud & controle van uw auto is daarom noodzakelijk. U voorkomt er gevolgschade mee en bovendien is het beter voor de veiligheid van u en uw inzittenden. 

Een voorbeeld: als de auto goed remt op de remmentestbank wordt de auto hierop niet afgekeurd, ook al zijn de remblokken vrijwel versleten. De uitslag van de remmentestbank is dus geen garantie dat de remmen nog een tijdje veilig en probleemloos blijven werken, het is alleen een momentopname.

Reparatie

Wordt uw auto afgekeurd? Merkt u een vreemd geluid tijdens het rijden? Houdt de motor in als u gas geeft? Wij repareren uw auto met originele onderdelen en nemen alle zorg uit handen.

Uitlezen

Welke storingen geeft de computer in uw auto aan en wat is de oorzaak daarvan? Wij beschikken over de beste Bosch uitleesapparatuur voor elk merk.

Uitlijnen

Trekt uw auto naar links of rechts als u het stuur loslaat? Staat het stuur scheef als u rechtuit rijdt? Wij controleren de uitlijning en stellen de wielophanging en stuurinrichting af zodat uw auto goed op de weg ligt en de slijtage van uw banden beperkt blijft.

Bel ons voor een afspraak: 0341 870 701